KOMPAKT FÆLLESSKAB

// KOLLEGIET HVOR MAN MØDES

Kollegiet, hvor man mødes, er et socialt projekt, hvor fællesskab og socialt samvær er i fokus. Man bor mange mennesker sammen på lidt plads og har gode fællesfaciliteter som giver liv til fællesskabet. Kollegiet er orienteret omkring et byrum og består af to bygninger på hver sin side af en mindre blind vej. Byrummet mellem bygningerne og kollegiets stueetage udgør sammen essensen af kollegiet. Nemlig fællesskab.
Stueetage er et stort fælleskøkken, og det sociale liv udspiller sig i høj grad her. Med kontakt til jorden og direkte afgang til det grønne, danner det rammen for fællesskab og madlavning. Det er her det sociale liv foregår, det er her man er sammen. Fra stueetagen kan man via to opgange bevæge sig op i kollegiet, op til det kompakte. Værelserne er placeret som perler på en snor på en lang gang, som forbinder de to opgange på hver etage.
Hver etage har for enden af gangen en lille fælles stue, som hænger samme med en tagterrasse. Tagterrasserne har hver sit tema og giver mulighed for at dyrke grøntsager til maden, passe en blomst, spise sin mad eller nyde det gode vejr.

FAKTA
// BOLIG

År: 2013
Type: Afgangsprojekt

© Mads Vig Gullberg Ingemansen