BILLUND AQUAKULTURSERVICE

// KONTOR OG VÆRKSTED

Billund Aquakulturservice er en virksomhed i vækst og havde i 2014 behov for nye omgivelser.
Bygningen stiller store krav til at kunne fungere med administration, udviklingsafdeling og værksted, samtidig med lækre og imødekommende omgivelser, når kunderne og samarbejdspartnere gæster faciliteterne.
Først mødes man af den bombastiske beton administration, som efterfølges af et lettere værkstedsbyggeri, hvilket samtidig er trukket lidt tilbage for at give plads til hovedbygningen.
Når man går ind i bygningen, kommer man i et stort atrium, som både byder velkommen til gæster og fungerer som knudepunkt for medarbejderne. Herfra bevæger man sig rundt i bygningen og ud til sin arbejdsplads.
Kontormiljøet er varieret og indeholder store åbne kontorer, mindre delekontorer og egne små celler, som gør, at forskellige medarbejdere kan, i forhold til deres position og opgaver, finde en plads, der passer dem. Derudover findes en række mødelokaler og mødestationer, som gør, at samarbejdet kollegaerne imellem optimeres.
Domicilet er bygget i solide materialer, og der har været fokus på lang holdbarhed, en rimelig pris og med fine detaljer, som højner oplevelsen af bygningen.

FAKTA
// Erhverv

År: 2014-2015
Status: Opført

© Mads Vig Gullberg Ingemansen