APARTMENTS

// LEJLIGHEDER I BARCELONA

Sitet er placeret i Poble Nou, ikke langt fra centrum af Barcelona. Sitet er placeret mellem Cerdas grid og et gammel hovedstrøg fra landsbyen Poble Nou.
Mit projekt ligger sig mellem de to grid linjer og udnytter linjerne til at skabe den nødvendige solafskærmning mod solen. Samtidig forholder den sig til sine omgivelser ved i øjenhøjde at være samme skala som sine omgivelser. Ser mange højere op, øjner man en større svævende masse over eksisterende bygninger, som sammen danner et livligt rum til ophold og hygge, og som sammen danner en del af det grønne bælte, som er en del af den fælles strategi.
Lejlighederne er skabt til at der kan bo flere sammen. Der er flere muligheder for at være 4 venner, to par eller en lille familie og samtidig nyde godt af hinandens selskab i fællesarealerne med mulighed for at trække sig tilbage. Boligerne er varierede med kvaliteter, som blandt andet er vinterhave, dejlige fællesarealer og små altaner til værelserne.
Projektet har fokus på bæredygtighed. Det indeholder solafskærmning, naturlig ventilation og materialer, som værner om miljøet.

FAKTA
// BOLIG

År: 2012
Type: Skoleprojekt (9. sem)

© Mads Vig Gullberg Ingemansen